Om oss

HIO.SE är idag ett familjeägt bolag med idén att skapa en mötesplats för likasinnade svenska golfspelare. Det genomgående temat ska vara alla golfspelares dröm om det perfekta slaget, drömmen om att göra Hole-in-One. Alla erbjuds information på HIO.SE och så småningom även tävlingar och andra aktiviteter. De som tar HIO-chansen har varje ny rond chansen att vinna en golfresa eller delar av en golfresa. Årligen arrangerar HIO.SE ett finalspel för alla de som gjorde HIO föregående år.

Bolaget registrerades efter två års förberedelser, våren 2001, av tre hängivna golfare med stor erfarenhet av golfadministration. Handelsbolagsformen valdes för att visa på det personliga ansvaret, seriositet och långsiktighet. SGF hade i det läget just beslutat att lägga ned sitt årliga finalspel som så framgångsrikt genomförts under 19 år. Några år tidigare hade även SGF's Hole-in-One Club, handelsplatsen för dem som gjort HIO, upphört. När sedan SGF beslutade att inte ge ut Golfens Årsbok publicerades inte heller längre gjorda HIO kontinuerligt.

När registreringen av HIO.SE skedde hade således SGF inga HIO-relaterade aktiviteter och registreringen skedde i samförstånd med SGF.

HIO.SE är fast beslutet att leva upp till sina åtaganden mot spelare, medlemmar, klubbar och samarbetspartners. Det finns mycket vi vill presentera på HIO.SE, en gång i framtiden Sveriges näst bästa golfsajt.

HIO.SE
Tegelhagens Gård
191 40 SOLLENTUNA

Du når oss lättast via epost, info@hio.se, men du kan också tala in ett meddelande på tel. 070 - 266 51 83.