2008.06.15 - Annette
Vinnare av PerOlofgårdens och Askersunds Golfklubbs Golfpaket
Joachim Lundgren, Finspångs GK, vann golfpaketet från PerOlofgården, övernattning och frukost samt greenfee på Askersunds Golfklubb, allt för två personer. Joachims scorekort drogs bland samtliga inlämnade i slutet av prisutdelningen för klass C i den Svenska HIO-Finalen 2008. Finalen spelades på Askersunds Golfklubb söndagen den 15 juni.

tävlingsresultat askersunds GK

2005.06.22 - Tim
Medlemserbjudande - HIO-bollen
Nu kan du som är medlem i Svenska HIO-Klubben köpa Sveriges populäraste boll till ett förmånligt pris. Du betalar bara 519 kronor (inkl. expeditionsavgift och porto) för ett dussin Titleist Pro V1 med Lasse Åbergs logotyp.

BESTÄLLNING AV HIO-BOLLEN

2005.05.11 - Tim
Medlemserbjudande - HIO-tavlan

Nu kan du som är medlem i den Svenska HIO-Klubben köpa HIO-tavlan till ett mycket förmånligt pris.

Litografin ”hoOKER, drajver OCH PUTTER” är Lasse Åbergs senaste litografi med golfmotiv. Alla tidigare är slutsålda på gallerierna och vill du köpa ett av de endast 290 exemplaren bör du passa på nu.


2003.09.01 - Tim
Gå med i den Svenska HIO-Klubben och få HIO-nålen
Om du har gjort vad alla golfare drömmer om ska du också skaffa dig det bästa beviset på prestationen.
Gå med i Svenska HIO-Klubben så får du bl.a. den populära HIO-nålen, designad av Lasse Åberg. Du kan också ge bort medlemskapet/nålen i present.

2003.09.01 - Tim
Nu kan Du ta HIO-Chansen via hemsidan
För bara 595 kronor kan Du ge Dig själv eller Din golfkompis extra krydda på golfarens allra innersta golfdröm. Den där dagen då bollen sitter i hål direkt ska det smaka lite extra gott.
Har du tagit hio-chansen bär det nämligen av på en golfresa med likasinnade.... OBS! För de som tar HIO-Chansen under 2008 ingår även en helårsprenumeration på Golf Digest.