HIO-resorna

HIO.SE arrangerar mycket prisvärda resor till attraktiva platser. Resmålen väljs så att flertalet kan betalas eller till stor del delbetalas med de poäng en spelare som tagit HIO-Chansen får vid HIO, för närvarande 4 000 poäng (motsvarande 4 000 kronor). Resorna kan vara fyra-sju dagar och innefattar minst två ronder golfspel. Resvärdarna är golfare med stor erfarenhet och beroende av resmål bjuds ett antal intressanta gäster med.

De två första resorna är planerade till Costa Brava (oktober/november 2004) och St. Andrews (oktober 2005). På varje resa blir vi 10-20 glada golfare.*

Resorna bokas av HIO HB i förväg och medlemmarna får på hemsidan veta tidpunkt, resmål, medarrangör och kostnad. Spelaer som tagit HIO-Chansen och gjort HIO väljer bland lediga resmål och har rätt att boka upp till två platser. Reservlistor kommer att finnas och om restplatser finns kvar två månader innan avfärd kan dessa bokas även av medlemmar i HIO-klubben. Vid dåligt intresse för någon resa kan den bli inställd.

Costa Brava i oktober/november 2004
Veckoresa med minst tre ronder golf. Detaljprogram arbetas fram i samarbete med vår samarbetspartner och presenteras våren 2004.

St. Andrews i oktober 2005
Detaljerna kring denna resa kommer att fastslås i god tid. Det är vår förhoppning att deltagarna återkommer till Sverige med hjärtat fullt av golf, golfens ursprung och tradition.

* Medlem som hellre vill ha en resecheck på motsvarande belopp erbjuds detta av vår samarbetspartner Golf Plaisir.

Vill Du veta mer om HIO-klubben?
Vill Du bli medlem?
Vill Du ge bort ett medlemskap i present?